DAK logo

Sustainable UX x DAK x IDA

22. March, 16:30
Lyder det her bekendt? 
- Det er din generations ansvar, 
- Den grønne omstilling skal ske nu 
eller
- Årets eksamensprojekt er et bæredygtigt design. 
Og tænker du blot ”Jamen hvordan?”
Så vær med onsdag den 22. marts, når DAK sammen med IDA slår dørene op til eventet ”Sustainable UX”.
Vi byder velkommen til i alt tre talere, som vil gøre os klogere på, hvordan vi som DDIT’ere kan tage verden med storm med Sustainable UX
Som alle de store festivaler, afslører vi talerne løbende, men du kan allerede nu glæde dig til: 
Thorsten Jonas, Founder af The Sustainable UX Network (SUX), som vil gøre os klogere på hvad Sustainable UX er, og hvorfor det er vigtigt for os som designere. Du vil også få mulighed for at høre mere om SUX, og hvordan fællesskabet skal være med til at rykke grænser for Sustainable UX. 
Danny Mastrup, Kommunikationskonsulent og Webleder i Herning Kommune, vil med en spændende case fra Herning Kommune, fortælle om nogle af de valg, der er truffet i forbindelse med lanceringen af "Klimavenlig Visning", og han fortæller om de konkrete ændringer, der er med til at reducere mængden af data.
Program vil følge, men gør dig klar til en aften med inspirerende cases og håndgribelige redskaber, som du kan drage nytte af udenfor ITU’s mure.
Hvis du sørger for at snup dine bedste studievenner, så sørger vi for en lærerig aften med gratis aftensmad. Så tilmeld dig i dag - der er begrænsede pladser, så hellere nu end senere